Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Besök MA-System® på Fastighetsmässan i Göteborg 2-3 september

2 - 3 september 2015, Göteborg, Svenska Mässan.

Monter: B00:01

Välj rätt avloppssystem för högsta boendekomfort. Passa på att besöka oss på  fastighetsmässa i Göteborg för att få mer information om hur du bygger ett avloppssystem för framtiden. Samtidigt kan du avnjuta en kaffe från Fogarolli.

Vidare demonstrerar vi Anticimex Wisetrap, en råttfälla som effektivt hindrar råttor från att klättra på insidan av avloppssystemet. Vidare stoppar MA-System råttor från att ta sig igenom rörväggen med sin gråjärnsstomme. Läs mer om råttproblematiken klicka här samt se inslaget i SVT Gomorron där Anticimex Håkan Kjellberg säger att ”Råttor gnager på allt som är mjukare än järn” klicka här.   

Andra väsentliga faktorer som gråjärnet effektivt hanterar är ljud- och brand som är viktiga faktorer för att uppnå högsta boendekomfort. Vidare är MA-System ett bra miljöval då det nästan till 100 % är materialåtervunnet.   

Fördelarna med MA-System är många. Besök oss för att få mer kunskap.

På mässan har du också möjlighet att lyssna på en mängd olika seminarier; "Hållbart fastighetsföretagande", Så vill vi investera i framtidens Göteborg", "Hur går det för Sverige?" och många fler. För mer information om mässan se nedan länk.

För fribiljett eller för att boka möte kontakta oss genom att skicka e-post eller ring:

e-post: mail@gustavsberg-ror.se

telefon: 035-17 22 30

För mer information om Fastighetsmässan klicka här.

Välkommen!