Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Besök MA-System® på Fastighetsmässan i Stockholm 18-19 mars

18-19 mars 2015, Stockholm, Kistamässan.

Monter: A:23

Välj rätt avloppssystem för högsta boendekomfort. Passa på att besöka oss på nordens största fastighetsmässa i Stockholm för att få mer information om hur du bygger ett avloppssystem för framtiden. Samtidigt kan du avnjuta en kaffe från Fogarolli.

Vidare demonstrerar vi Anticimex Wisetrap, en råttfälla som effektivt hindrar råttor från att klättra på insidan av avloppssystemet. Vidare stoppar MA-System råttor från att ta sig igenom rörväggen med sin gråjärnsstomme. Läs mer om råttproblematiken klicka här samt se inslaget i SVT Gomorron där Anticimex Håkan Kjellberg säger att ”Råttor gnager på allt som är mjukare än järn” klicka här.   

Andra väsentliga faktorer som gråjärnet effektivt hanterar är ljud- och brand som är viktiga faktorer för att uppnå högsta boendekomfort. Vidare är MA-System ett bra miljöval då det nästan till 100 % är materialåtervunnet.   

Fördelarna med MA-System är många. Besök oss för att få mer kunskap.

På mässan har du också möjlighet att lyssna på över 25 kostnadsfria föreläsningar som ger dig inspiration och kunskap. Bland annat talar Erik Selin, VD Balder, Lennart Lifvenhjelm, Energiexpert och chef teknikstöd på Vasakronan, Roland Jonsson, Energichef HSB och många fler. För mer information om talare se nedan länk till Fastighetsmässans hemsida.

För fribiljett eller för att boka möte kontakta oss genom att skicka e-post eller ring:

e-post: mail@gustavsberg-ror.se

telefon: 035-17 22 30

För mer information om Fastighetsmässan i Stockholm klicka här.

Välkommen!

Senaste nytt

| 2020-06-15

Semesterstängt

| 2020-05-26

Webinar - Höga hus

| 2020-03-31

COVID-19

Nyhetsarkiv