Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Gustavsberg Rörsystem värvar ny kvalitetsansvarig

Satsningen på kvalitet och långsiktighet fortsätter genom att Gustavsberg Rörsystem har värvat Hans Rundblad till ny kvalitetsansvarig.
Hans Rundblad

Hans Rundblad

Hans var tidigare VD och delägare till Mekator Maskin AB som utvecklar och tillverkar specialanpassade produktionsmaskiner till bland annat läkemedelsindustrin, bilindustrin och förpackningsindustrin. Detta gjordes till både svenska och utländska kunder. Efter 26 framgångsrika år valde Hans och hans affärspartner att sälja Mekator och söka nya utmaningar.

- Jag har alltid varit på jakt efter nya kunskaper och utmaningar och det känns spännande att få tillträda som kvalitetsansvarig på Gustavsberg Rörsystem, säger Hans. Vidare tycker jag att det känns extra roligt att få arbeta i ett bolag med produkter av högsta kvalitet och med en stor marknadsandel, samtidigt som medarbetarna har en stark drivkraft efter nya kunskaper. I sådana utmanande miljöer trivs jag, avslutar Hans.

Hans kommer svara för kvalitetsfrågor inom bolagets samtliga produktområden. Kommer också vara en viktig pusselbit i bolagets utvecklingsarbete inom ramen för produktionen och gällande nya produkter.

- Känns spännande att bolaget lyckats attrahera en så rutinerad och erfaren person säger VD Anders Ekman. Jag är övertygad om att Hans med sin erfarenhet och sitt engagemang kommer vara en viktig lagspelare i Gustavsberg Rörsystems höga ambitioner för framtiden, avslutar Anders.


Kontaktuppgifter:

E-post: hans.rundblad@gustavsberg-ror.se

Telefon: 035-17 22 34För ytterligare information kontakta:

Martin Brandsvig, Marknadschef, Tfn 035-17 22 33 (mobil; 070-768 29 71)

Senaste nytt

| 2020-06-15

Semesterstängt

| 2020-05-26

Webinar - Höga hus

| 2020-03-31

COVID-19

Nyhetsarkiv