Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Vi förstärker teamet!

Vi söker just nu...


INNESÄLJARE, HALMSTAD 


Som innesäljare kommer du att ta emot kundorder och planera utleveranser av dessa i samråd med lagerpersonalen. Vi håller idag en otroligt hög leveranssäkerhet som vi är stolta över, det är en ledstjärna och del i vår höga kvalitet. Denna tjänsts utförande är en viktig kugge i kundnöjdheten och kundens upplevelse av oss som leverantör inom VRS-SYSTEM och MA-SYSTEM. Du jobbar i team med våra utesäljare och samverkar med övriga funktioner i företaget. 


SÄLJANDE REPRESENTANT VA, STOCKHOLM/NORRLAND 

Nu förstärker vi vår VA-avdelning och söker dig med byggteknisk erfarenhet och intresse. Som säljande representant för VRS-SYSTEM erbjuds du en varierad tjänst som innebär både operativa och strategiska uppgifter. Dina främsta arbetsuppgifter är att skapa och utveckla relationer med kunder och intressenter genom att boka personliga möten samt att delta på mässor. Digitala möten är även en naturlig del i vår marknadsbearbetning. Du träffar installatörer, grossister, entreprenörer och föreskrivande led med målet att de ska se Gustavsberg Rörsystem som det självklara valet. Offerering sker till kunden i samråd med produktchef VA.


Kontaktperson

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gustavsbergs Rörsystem AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om våra lediga tjänster kontakta ansvarig rekryterare: Kajsa Ohlsson, 072-717 72 47.

Ansök via www.finnvedensaljkraft.se eller klicka HÄR för att komma direkt till ansökan. 

Löpande urval sker. Sista ansökningsdag är söndag 17 November.

Senaste nytt

| 2020-06-15

Semesterstängt

| 2020-05-26

Webinar - Höga hus

| 2020-03-31

COVID-19

Nyhetsarkiv