Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Ny broschyr - Brandvattenledning med VRS-System®

Historien visar vad en brand kan åstadkomma om det inte finns ett tillförlitligt brandskydd. För att skydda människor, byggnader och infrastruktur är ett effektivt brandbekämpningssystem av största vikt. Produkter ingående i VRS-System motstår brand och leder fram vatten på ett säkert och effektivt sätt.

VRS-System är ett segjärnssystem som effektivt motstår brand. Röret är in- och utvändigt isolerat för att uppnå lång livslängd oavsett om systemet placeras ovan mark på exempelvis konsoler eller markförläggs. Systemet sammanfogas med låselement vilket möjliggör ett snabbt montage men också tillåter högt arbetstryck. Låselementens enkelhet tillåter också snabb nedmontering vid behov. Idag besitter vi stor kunskap om VRS-System som brandvattenledning då det levererats över 400 000 meter till det ändamålet, läs mer i ny broschyr om VRS-System som brandvattenledning se länk nedan.

Ny broschyr - Brandvattenledning med VRS-System®...klicka här (PDF, storlek 758 kB)

För mer information om VRS-System®...klicka här