Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Ny produktkatalog för VRS-System®

Ny produktkatalog

Ny produktkatalog

VRS-System® är ett tryckrörssystem med dragsäkra fogar i segjärnsutförande för dricksvatten, tryckavlopp och självfallsledningar. Systemet är också ett effektivt materialval vid schaktfritt ledningsbyggande.

Nu lanserar Gustavsberg Rörsystem den nya produktkatalogen för VRS-System®. Den stora nyheten i katalogen är beställningssortimentet av förankrade rör i större dimensioner från 600 upp till 1000. Anledning är att vi ser en ökad efterfrågan på dessa dimensioner både i Europa och i Sverige. Några av förklaringarna är VRS-Systemets långa livslängd, standardiserade rördelar som effektiviserar konsulternas arbete, enkel montering med låselement och minimal risk för felmontage alltså inga läckande skarvar. Vidare har även den ökade efterfrågan förklaring i att systemet är mycket effektivt vid schaktfritt ledningsbyggande se länken nedan för mer information.

Den nya VRS-System® katalogen laddar du ner via länken nedan eller skickar du ett mail till support@gustavsberg-ror.se så skickar vi dig en katalog alternativt en elektronisk variant. Du är också välkommen att besöka oss på VA-mässan i Göteborg den 18-20 september i monter D06:11.   

Ladda ner nya produktkatalogen för VRS-System® (2 MB), klicka här.

Mer information om schaktfritt ledningsbyggande, klicka här.

Senaste nytt

| 2020-06-15

Semesterstängt

| 2020-05-26

Webinar - Höga hus

| 2020-03-31

COVID-19

Nyhetsarkiv