Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Ny VRS-System® katalog 14.1

Utsidan på katalogen är densamma men insidan innehåller en hel del informationsuppdateringar. Den stora nyheten i katalogen är vårt senaste tillskott i rörfamiljen; VRS Zink plus rör.

VRS Zink plus röret är i grunden lika VRS Pro röret med en segjärnstjocklek enligt EN 545:2006, klass K9 som standard. Dock har röret fått en förstärkt zink-beläggning på 400 g/m² som även innehåller aluminium. Beläggning ger ett starkt skydd vid en eventuell skada på grund av sin tjocklek. Men den största skyddseffekten finns i aluminiumen som förbättrar den självlänkande processen i zinken vid eventuell skada. Om skadan i zink-aluminium beläggningen inte är för bredd och djup kan den dra ihop sig och täcka över skadan. VRS Zink plus röret finns både som dricksvattenrör och med ”high-alumina cement” på insidan för att hantera avloppsvatten.

Även den uppdaterade klämringen i TRM utförande finns i den nya VRS-System katalogen. För mer info om klämringen klicka här.

För att ta del av katalogen online eller ladda ner den som PDF-version klicka här.

Om ni önskar få er tillsänt en katalog vänligen skicka era kontaktuppgifter till support@gustavsberg-ror.se 


För mer information kontakta Peter Andersson på nummer 0155-512 73 eller e-post peter.andersson@gustavsberg-ror.se.