Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

”Råttor i toaletter vanligare än man kan tro”…

Råttspärr komplett, RSK 119 40 51

Råttspärr komplett, RSK 119 40 51

Svt.se skriver på sin hemsida ”Bilderna på Per Guldbrandsens söndergnagda toalettsits har nog skickat rysningar genom kroppen på en och annan läsare. Men att råttor tar sig upp i toalettstolar är inte helt ovanligt”. Denna artikel är skriven efter ett reportage i Aktuellt, angående råttor, den 15 maj, se reportaget och läs artikeln på svt.se genom att klicka här.

Vidare skriver svt.se att råttor ”kan gnaga genom det mesta” men det framgår också i reportaget att råttor gnager inte på järn. MA-System har en rörvägg i gråjärnsutförande, vilket effektivt förhindrar råttor att ta sig in och ur avloppet och på det sättet skyddar byggnaden. Vidare finns det möjlighet att installera råttspärr i avloppet, klicka här för mer information.

För mer information om hur MA-System stoppar råttor i avloppet kontakta oss via e-post support@gustavsberg-ror.se eller ring oss på nummer 035-17 22 30.