Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Råttor, våra fastigheters största fiende

Skadedjur i våra fastigheter är ett nationellt problem, vi behöver få bukt på det. Råttor trivs i miljöer som källare och avlopp, där det är fuktigt, och dem kan ta sig igenom ett hål som endast mäter 20 mm vilket gör de svårstoppbara.  


MA Råttspärr är en produkt ingående i avloppssystemet MA-SYSTEM® och finns i DN 100. Produkten är beprövad på marknaden och sitter installerad i väldigt många fastigheter runt om i Norden. MA Råttspärr placeras enkelt på stående samlingsledning i gjutjärn (fungerar ej på avloppssystem i plast då råttor äter sig igenom plaströr). Den går även montera på befintlig samlingsledning, så länge det finns ett rakt avloppsrör med en fallhöjd på minst 1,5 meter. Placeringen bör ske så långt ned i fastigheten som möjligt, så att avloppssystemet är stängt och därmed omöjliggör för råttorna att ta sig in den vägen igen. 

PRODUKTBLAD

MA Råttspärr förhindrar skadedjur från att ta sig in i fastigheter via avloppssystemet. Har ni problem med skadedjur i er fastighet, eller vill vara säkra på att ni kommer slippa det? Kontakta oss för mer information! 

Telefon: 035- 17 21 30
E-post: mail@gustavsberg-ror.se

Senaste nytt

| 2020-06-15

Semesterstängt

| 2020-05-26

Webinar - Höga hus

| 2020-03-31

COVID-19

Nyhetsarkiv