Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Söker Utesäljare för MA-System®

Ladda ner dokument i pdf-format (286 kB)

Gustavsberg Rörsystem är marknadsledande inom området ljuddämpande avloppssystem för flerfamiljshus och större byggnationer under varumärket MA-System®.

När kunden tänker långsiktigt, ställer krav på boendekomforten och säkerheten är MA-System® ett självklart val.

MA-System® innefattar högkvalitetsprodukter som bland annat hanterar höga brandkrav och effektivt reducerar ljud. Rör och rördelar ingående i systemet är uppbyggt på återvunnet material och kan nästan till 100 % materialåtervinnas, vilket gör MA-System® även till ett bra miljöval.

Gustavsberg Rörsystem söker nu en person med erfarenhet av försäljning, “business to business”, som genom personliga besök ska skapa nya affärer och vårda befintliga kundrelationer med fokus på MA-System®.

Du kommer kontinuerligt att bearbeta marknaden och tillbringa en stor del av arbetstiden hos kund. Till ditt förfogande finns en kunnig organisation som stöttar dig i ditt arbete, dessutom är varumärkena Gustavsberg Rörsystem® och MA-System® välkända i marknaden.

Som Utesäljare blir ditt ansvar att bedriva eget strategiskt säljarbete samt utveckla och förvalta försäljningen inom ditt distrikt.

Distriktet Syd sträcker sig från Uddevalla i väst till Västervik i öst och söderut med fokus på storstäderna. Ditt kontor har du på huvudkontoret i Halmstad.

Kvalifikationer    
• Du har god teknisk förståelse och intresse för miljö och kvalitet.
• Du har relevant erfarenhet från ”sälj” med dokumenterat goda resultat.
• Du har förmågan att bygga och utveckla goda kundrelationer.

Som person har du ett affärsintresse och en utåtriktad läggning med förmåga att skapa relationer, sätta kunden i fokus och långsiktigt vårda kunden. Det är ett självständigt arbete och det är viktigt att du är drivande och kan ta egna initiativ, samt har förmågan att själv se utvecklingsmöjligheter. Det är även viktigt att du kan arbeta såväl i team som självständigt mot bestämda mål. Du är resultatinriktad och har ett stort engagemang

I det här uppdraget samarbetar Gustavsberg Rörsystem med RekryteringsByrån. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Peter Ersson på tel. 035-124 134 eller e-post ersson@rekryteringsbyran.se. Vi arbetar med löpande urval och behöver din ansökan snarast. Skicka personligt brev och utförligt CV till info@rekryteringsbyran.se. Märk ansökan “Utesäljare MA-System”.

Välkommen med din ansökan!

Ladda ner dokument i pdf-format (286 kB)

Senaste nytt

| 2020-06-15

Semesterstängt

| 2020-05-26

Webinar - Höga hus

| 2020-03-31

COVID-19

Nyhetsarkiv