Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Tack för att ni besökte oss på VA-tour 2015!

Nu är VA-tour 2015 avslutad.

- När vi summerar den kringresande mässan är vi mycket nöjda med utfallet. Antalet besökare har varit över förväntan med tanke på att det var premiär för VA-tour i den här omfattningen, säger produktspecialist Peter Andersson.

Gustavsberg Rörsystems fokus var att göra det tydligare för kunden om det breda användningsområde som VRS-System har. Systemet kan användas som dricksvattenledning, avloppsledning, brandvattenledning, evakueringsledning av het olja etc. Detta i kombination med den effektiva sammanfogningsmetoden och kundanpassad skyddsbeläggning för ändamålet som resulterar i minimala förberedelser inför installationen.

- Möjligheten att använda VRS-System i så många olika sammanhang, enkel sammanfogning och flertalet skyddsbeläggningar sammanfattar vi med ”Lösningar som gör skillnad” säger Peter. För att bättre förklara VRS-Systemets alla fördelar tog vi speciellt till VA-tour fram en ny folder ”VRS-System - Lösningar som gör skillnad” som vi fick positiv respons på.

Foldern ”VRS-System – Lösningar som gör skillnad” finns att ladda ner genom att klicka här.

Vid frågor om VRS-System kontakta produktspecialist Peter Andersson per e-post peter.andersson@gustavsberg-ror.se eller telefon 0155-512 73.

Senaste nytt

| 2020-06-15

Semesterstängt

| 2020-05-26

Webinar - Höga hus

| 2020-03-31

COVID-19

Nyhetsarkiv