Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Säljande representant


Vi söker nu en säljande representant till Stockholm. 


Tjänstebeskrivning

Som Säljande representant på Gustavsberg Rörsystem erbjuds du en varierad tjänst som innehåller både strategiska och operativa uppgifter. Du får arbeta i ett marknadsledande företag som präglas av hög kunskapsnivå, flexibilitet och familjär stämning.

Dina främsta arbetsuppgifter är att skapa och utveckla relationer med kunder genom att boka personliga möten samt delta på mässor där du presenterar vad Gustavsberg Rörsystem kan erbjuda. Du träffar installatörer, grossister, entreprenörer och föreskrivande led med målet att de ska se Gustavsberg Rörsystem som det självklara valet. Rollen innebär eget ansvar över planering, analys och framförhållning.


Krav på person

Vi söker dig som är utåtriktad, kommunikativ och framåt med förmågan att utveckla kundrelationer. Du är anpassningsbar, lösningsfokuserad och ödmjuk samt drivs av att hitta lösningar tillsammans med kunder och kollegor. För att lyckas i rollen behöver du en grundläggande förståelse för försäljning som du kanske dig skaffat via erfarenhet som säljkoordinator, säljassistent eller butikssäljare. Har du erfarenhet från VVS-branschen kan det vara en fördel men fokus ligger på att hitta rätt person. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Säljande representant.


Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm

Läs mer och skicka in din ansökan HÄR