Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Rörsystem för snöanläggning

Regioner med vinterturism kräver snö, vilket vädrets makter inte alltid kan garantera. Därför kan det vara vitalt med tillgången till en egen ”snöproduktion” för att kunna garantera att det finns snö i backarna. En förutsättning för att dessa snöproducerande system skall fungera är tillförseln av vatten där rörledningarna klarar tryck upp till 100 bar i bergig terräng.

VRS-SYSTEM - Ett tillförlitligt vattentillförselsystem för ”snöproduktion”

Styrkan i materialet, förankringsmetod med låselement och den höga hastigheten för rörläggning har gjort VRS-SYSTEM till det ledande rörmaterialvalet till snöproducerande system i Europa.

Fördelar med VRS-SYSTEM till snöproducerande system:

  • Snabb och okomplicerad rördragning; ingen svetsning behövs. Effektiviteten och de tekniska lösningarna i systemet gör det möjligt att lägga upp till 400 m rör per dag.

  • Ett komplett produktprogram med rör, rördelar och VRS®-T koppling; i storlekarna DN 80 till DN 500.

  • Hög tillgänglighet på rör och rördelar genom lagerhållning på vårt centrallager i Halmstad.

GUSTAVSBERG RÖRSYSTEM har skapat och utvecklat tryckrörssystem (VRS-SYSTEM) sedan 1940-talet; vår referenslista talar sitt tydliga språk. Med decennier av erfarenhet inom tryckrörssystem kan vi bistå med expertis i projekteringsstadiet och/eller under själva rördragningen.

VRS-SYSTEM – Transporterar ditt vatten säkert